11.03.2024

Diyanet Akademi Mezunu Yeni Görevlilere Göreve Başlama Programı Düzenlendi.

GÖREVE BAŞLAMA PROGRAMI

Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı Diyanet Akademisi tarafından düzenlenen Mesleki Eğitimleri başarıyla tamamlayan ve yerleştirme sonuçlarına göre Kemah İlçe Müftülüğü'ne atanan din görevlilerimiz için "Göreve Başlama Programı" düzenlendi.

Kemah İlçe Kaymakamı Sayın Ökkeş Safa TÜRKOĞLU'nun katılımıyla gerçekleşen program, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yeni göreve başlayan personelin kısa özgeçmişlerini sunmalarının ardından İlçe Müftüsü Sayın Adem YENİÇERİ, din hizmetinin önemi ve görev şuuruyla ilgili nasihatlerde bulundu.Göreve yeni başlayan İmam Hatiplerimize muvaffakiyetler dileyerek bu kutsal sorumluluğun bilinciyle hareket etmelerini vurguladı. Programın sonunda, din görevlilerimize Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye edildi ve hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.