23.02.2024

Filistin yararına kermes düzenlendi

Otlukbeli İlçe Müftülüğü Filistinde hayatta kalma mücadelesi veren kardeşlerimiz için "Hayır Çarşısı" düzenledi. Akşemsettin Camii bahçesinde ve ADEM Merkezinde düzenlenen yardım faaliyetine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen "Hayır Çarşısında" Filistin yararına elde edilen 36.235 TL. Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin ilgili Filistin Hesabına aktarıldı.

İlçe Müftüsü Bakan Dursun Türkiye Diyanet Vakfı Otlukbeli Şubesi ve Otlukbeli Aile Destek Merkezinin ortak olarak düzenlediği "Yardım Çarşısına" destek veren tüm vatandaşlara özellikle faaliyette görev alan ADEM Merkezi Koordinatörü Merve Gök ve diğer hanım kardeşlerimize, İlçe Müftülüğü Personeli; Merve Köse Öztaş, Sultan Delibaş, Muhammed Nasrullah Çelik, Muhammet Fatih Kızıl, Erhan Gürsoy, Selim Korkmaz ve Halit Ertel'e gönülden şükranlarını sunduğunu belirtti.