01.02.2024

Otlukbelinde gençliğe değer ara dönem kampı düzenlendi

OTLUKBELİNDE KAMP COŞKUSU YAŞANDI

Otlukbeli Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı "GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM KAMPI" projesi kapsamında 3 günlük Değerler Eğitimi kamp programı düzenledi.

Okulların ara tatile girmesiyle birlikte Otlukbeli Kaymakamlığının desteğiyle Aile Destek Eğitim Merkezinde (ADEM) kampa katılan 35 öğrenciyle üç gün boyunca değerler eğitimi bağlamında eğitici oyunlar ve yarışmalar eşliğinde adabı muaşeret, adalet, saygı, sevgi gibi değerler işlendi.

İbadet, dua bilinci, namaz eğitimi ve ezan- kamet kurslarının da verildiği kampta öğrenciler okudukları ilahiler eşliğinde coşkulu anlar yaşadılar.

Sinema ve futbol gibi aktivitelerin sunulduğu kampı İlçe Kaymakamımız Sayın Aydın YANIK ve İlçe Müftümüz Sayın Bakan DURSUN birlikte ziyaret ettiler.

Kamp coşkusu son gün öğrencilere dağıtılan ödüller, ADEM Merkezi önünde kamp programına katılan hocalar ve öğrencilerin vedalaşmasıyla sona erdi.

Müftü Bakan DURSUN kamp boyunca desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sayın Aydın YANIK'a teşekkürlerini arz etti.

Ayrıca kapmta görev alan Din Görevlilerimiz Muhammet Fatih KIZIL, Ahmet Sabri ERSOY, Orhan AÇIKGÖZ, Selim KORMAZ , Vaiz Halit ERTEL ve ADEM Merkezi Koordinatörü Merve GÖK'e özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

01.02.2024