12.12.2018

Hz. Hatice (r.anha) Aydınlıkevler Camii'nde Sabah Namazı Programı Düzenlendi.

Müftülüğümüz tarafından sabah namazının manevi atmosferini yaşamak, yaşatmak, cami cemaatiyle tanışıp kaynaşmak ve görevlilere motivasyon ziyaretinde bulunmak maksadıyla sabah namazı buluşmaları devam ediyor.

Hz. Hatice (r.anha) Aydınlıkevler Camii'nde gerçekleştirilen sabah namazı programına İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, mahalle sakinleri ve çevrede görev yapan din görevlileri iştirak etti.

Sabah namazının kılınmasının ardından Kur’an tilaveti,  ve  tesbihat okundu, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin tarafından sohbet edilerek sabah namazının manevi bereketinden istifade edildi.

Program sonrası sabah namazına iştirak eden cemaate, Hz. Hatice (r.anha) Aydınlıkevler Camii tarafından çorba ikramında bulunularak program sona erdi.