17.01.2019

Oto Sanayi Camiinde Sabah Namazı Gençlik Buluşması Programı Düzenlendi

İl müftümüz, hafta içi ve hafta sonu farklı camiilerde ve farklı namaz vakitlerinde camii cemaatiyle ve özellikle gençler davet edilerek namaz vakitleri de vesile kılınarak çeşitli ziyaretler, esnaf ziyaretleri ve etkinlikler düzenliyor.

İlimiz otosanayii camiinde 17 Ocak 2019 Perşembe günü sabah namazında cemaatle ve gençlerle buluşan müftümüz “Sahip olduğumuz nimetlere şükretme, iyilik ve yardımlaşma üzerine, ticarette doğruluk ve hakka riayette titizlik” konularında sohbet etti. Dualarla sohbetini tamamlayan müftümüz Çetin, daha sonra hayırsever esnaf tarafından hazırlanan çorba ikramına katıldı.

Özellikle sabah namazının müstesna vakitlerinin kıymetinin farkında olarak camilere koşan ve seher vakitlerinde camilerimizde düzenlenen programlarımıza iştirak ederek maneviyat iklimini bizimle paylaşan kıymetli cemaatimize, hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.