18.03.2019

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin Yıldönümü Etkinlikleri

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 104. Yıldönümü münasebetiyle Erzincan’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Etkinlikler kapsamında Garnizon Şehitliği, Terzibaba Mezarlığındaki Deprem Şehitliği ve Hava Şehitliği ziyaret edildi.

Düzenlenen törenlere, Erzincan Valisi Sayın Ali Arslantaş Erzincan Milletvekilleri Sayın Süleyman Karaman ve Sayın Burhan Çakır, İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, Erzincan Eski Milletvekili Sayın Sebahattin Karakelle, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Cemalettin Başsoy, 3. Ordu Denetleme ve Değerlendirme Yarbaşkanı Tuğgeneral Mustafa Barut, kamu kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, askeri ve sivil erkan ile şehit yakınları katıldı.

Törende yapılan etkinliklerin ardından, İl Müftümüz Çetin, duâ ederek Çanakkale şehidlerine ve tüm şehidlerimize minnet duygularını ifade ederken, Cenâb-ı Allah’tan rahmet ve mağfiret dileklerinde bulundular.