22.05.2019

Müftümüz Mehmet Emin Çetin’in Tercan İlçesi Programı

21 Mayıs 2019 tarihinde Üzümlü İlçe Müftülüğünü de ziyaret ederek Tercan İlçesine geçen İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin, ilçede bir dizi ziyaretlerde bulunarak irşâd programlarına katıldı.

Program çerçevesinde Müftümüz Çetin; Tercan ilçesi Belediye Başkanı Lokman Gültekin’i, Kargın Beldesi Belediye Başkanı Zafer Kaya’yı, Çadırkaya Beldesi Belediye Başkanı İshak Birol’u, Mercan Beldesi Belediye Başkanı Bayram Bilici’yi makamlarında ziyaret ederek kendilerine yerel seçimlerdeki başarı ve başkanlık görevleri için hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ayrıca kendilerine Başkanlığımızın yayınlarından olan “Hadislerle İslam” adlı kitabı da hediye ettiler.

Ziyaretlerin ardından Mercan Beldesi Merkez Camiinde kılınan ikindi namazını müteakip, cami cemaatine hitap eden müftümüz, “Ramazan ve İnfâk” konusu üzerine önemli açıklamalarda bulundu. İlçedeki Mama Hatun Türbesini de ziyaret eden Çetin, restore edilmekte olan Mama Hatun Camii hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Tercan İlçe Müftülüğünün hazırladığı iftar programının ardından Aydınlıkevler Camiinde yine Ramazan ve İnfâk konusu üzerine cemaate sohbet etti.