19.03.2020

Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu Tamamlandı

Diyanet İşleri Başkanlığımız, eğitim merkezleri ve müftülükler aracılığıyla, bir yandan yeni göreve alınan personelin adaylık eğitimlerini yürütmekte; diğer yandan da Kur'an kursu öğreticilerinin, imam-hatiplerin ve müezzin-kayyımların Kur'an-ı Kerim'i usûlüne uygun ve doğru bir telaffuzla okumalarını sağlamak amacıyla ihtiyaca yönelik hizmet içi eğitim kursları düzenlemektedir.

Bu kapsamda; Müftülüğümüzce 10.02.2020 - 20.03.2020 tarihleri arasında 16 kursiyerin katıldığı Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu sona erdi.

"Kur'an-ı Kerim Hizmet İçi Eğitim Kursu" kursiyerlerine İl Müftümüz Mehmet Emin Çetin başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Mehmet Süsün, Rehber Öğreticiler Âdem Kocatürk ve Erdoğan Seren’den oluşturulan bir komisyonla bitiş mülakat sınavıyla birlikte sertifikaları verildi.