19.03.2020

Tashih-i Hurûf Kursu Sona Erdi

Müftülüğümüzce Cami ve Kur'an Kursu hizmetlerini yürüten personelin, Kur'an-ı Kerim'i güzel bir eda ile okumalarını sağlamak, bilgi ve becerileri ile eğitim seviyelerini geliştirmek amacıyla 21.10.2019 tarihinde başlatılan ve 19 erkek, 9’u kadın olmak üzere toplam 28 kursiyerin katıldığı "Tashih-i Huruf Kursu" 18.03.2020 tarihi itibariyle sona erdi.

"Tashîh-i Hurûf Kursu" kursiyerlerine Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürü Doç. Dr. Zeki Koçak başkanlığında, Erzurum Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas Merkezi Eğitim Görevlisi Yusuf Karadayı, Müftülüğümüz Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Ali Şen ve Rehber Öğretici Ersoy Satılmış'tan oluşturulan bir komisyonla bitiş mülakat sınavı yapıldı.