10.06.2021

Erzincan İl Müftülüğü ve 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulunun Birlikte Yürüttüğü Hafızlık Projesi Yoluna Devam Ediyor

Geçtiğimiz yıl 4.sınıftan 5. sınıfa geçen ve okulla beraber hafızlık eğitimine başlayan öğrencilerimizle moral ve motivasyon buluşması gerçekleştirildi.

Recep Demir Yatılı Erkek Kur'an Kursu'nda organize edilen buluşmaya İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İl Müftü Vekili Serdar Buğday, 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Osman Çiçek ve Kurs öğretici ve öğrencileri katılmıştır.

Hafızlık yoluna yeni adım atan öğrencilerimizin başarılarını devam ettirmelerini ve bu yolda sonraki talebelerimize örnek olmalarını temenni ediyoruz.