20.09.2022

Eylül Ayı Mutat Personel Toplantısı Yapıldı

Müftülüğümüz Konferans Salonunda toplanan personel ile Eylül ayı mutat toplantısı gerçekleştirildi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan ve İl Müftü Yardımcıları İsmail Yılmaz ile Kâzım Ural’ın nezaret ettiği toplantıda gündem maddeleri olarak;

Diyanet İşleri Başkanlığı talimatları, 30 Eylül – 7 Ekim tarihleri arası Mevlid-i Nebi Haftası, Haftanın Teması olan “Peygamberimiz, Tebliğ ve İrşâd” üzerine açıklamalar, Camiler ve Din Görevlileri Haftası gibi iki önemli haftanın bir arada çeşitli etkinlik ve faaliyetlerle değerlendirileceği üzerine istişareler, “Hediyem Kitap Olsun” projesine destek  gibi konular üzerine bilgilendirmeler yapıldı.

Toplantı esnasında Diva Sen Genel Başkanı Mustafa Çopursuz, yardımcı üyelerin de katıldığı toplantıda söz hakkı isteyerek çalışmalarıyla ilgili bilgiler sundu.

17 Ekim Dünya Yoksulluk Günü nedeniyle hazırlanacak yardım kolileri, dost ve kardeş ülke Pakistan’a geçirdiği afet nedeniyle yapılması gereken yardımlara teşvik edilmesi, Kitap Oku – Yorum projesi kapsamında personelimizin kitap okumaları gibi konularda yapılan teşvik ve tavsiyeler ile birlikte İl Müftümüz Burhan Çakır’ın personele hitabı ile toplantı sona erdi.

Aynı günün aynı gündem maddeleri ile Saat 15.00’te Kur’an kursları yönetici ve öğreticilerine yönelik İl Müftü Yardımcısı Gülay Demir ve Şube Müdürü Murat Çınar, müftümüz Burhan Çakır’ın da katılımlarıyla mutat toplantısını yaptı.