30.09.2022

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Ziyaretleri

2022 Yılı “Hz. Peygamber, Tebliğ ve İrşât” teması doğrultusunda Camiler ve Din Görevlileri Haftası ve Mevlid-i Nebi Ziyaretleri Gerçekleştiriliyor…

Mevlid’i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Erzincan İl Müftüsü Burhan Çakır ve beraberindeki heyet Valimiz Mehmet Makas’ı makamında ziyaret ettiler.

Mevlid’i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise “Peygamberimiz, Cami ve İrşat” olarak belirlendiğini ifade eden İl Müftüsü Burhan Çakır, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Sayın Valimiz Mehmet Makas’a bilgi verdi.

İl Müftüsü ve beraberindeki buradaki Ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Bekir Aksun’a, oradan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Akın Levent’e ve İlahiyat Fakültesi Dekanlığına birer ziyaret gerçekleştirerek hafta hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Gül ikramı ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı’nın haftanın teması doğrultusunda hazırlayıp bastırdığı “Hz. Peygamberimiz, Tebliğ ve İrşat” adlı eserden hediye takdim edildi.