24.01.2024

Dr. Altay Cem Meriç Gülâbibey Diyanet Gençlik Merkezinde lise öğrencileriyle bir araya geldi.

Erzincan ilimizin değerlerinden Dr. Altay Cem Meriç, Erzincan İl Müftülüğü Gülabibey Gençlik Hizmetleri Koordinatörlüğü'nün tertip ettiği öğrenci buluşmalarının konuğu oldu.

Gençlerle İslami konular ve güncel sorularla faydalı bir söyleşi gerçekleştiren Meriç, sorulan sorulara verdiği doyurucu cevaplarla meselelere açıklık getirdi.

Erzincan il müftülüğü gençlik hizmetlerinin imkânlarından istifade ile dolu dolu bir programın icrasına vesile olan liseli gençler, yapılan söyleşi, buluşma ve ikramlar dolayısıyla emeği geçenlere teşekkürlerini dile getirdiler.